Rock News

Cel mai tare cântec Anti Valentine’s Day, în direct din studioul Rock FM

Țapinarii ne-au povestit în seara asta la #RockFM despre proiectul Anti Valentine’s Day care va include un turneu în 12 orașe

Cosmin Covei și Adrian Tănase de la Țapinarii, duoul înființat în 2001, au venit în vizită în studioul #RockFM la Rock Driver cu Cristian Hrubaru. Cei doi ne-au povestit despre proiectul Anti Valentine’s Day, care va include un turneu, o ediție specială pe vinyl a albumului „Fericirea e un lucru mărunt”, tricouri și multe altele. 

Țapinarii pleacă de săptămâna viitoare în turneul Anti Valenine’s Day – Pro Dragobete, care vizează 11 orașe din România precum și Londra, în spațiul unde s-a lansat legendara trupă Iron Maiden.  


Pentru cine nu știe sau nu-și mai aduce aminte, povestea celor doi a pornit de la un pitic stripper. Da, ai citit bine. Primul lor cântec a pornit de la un clip pe care Cosmin Covei îl făcuse la o temă în Facultatea de Regie. Protagonistul era un pitic care face striptease, iar asta i-a inspirat să compună „Sunt fericit”. Evident, unele posturi de televiziune au cenzurat filmulețul, dar până la urmă, ce artist fain n-a trecut măcar o dată prin asta?! Păcat că nu exista încă Rock TV pe vremea aia pentru că, vorba lui Hrubaru, noi am fi difuzat un pitic stripper. 

Pe final de intervenție, Țapinarii ne-au și interpretat un cântecel de dragoste zglobie Anti Valentine’s Day. Ascultă mai jos podcast-ul Rock Driver pentru a auzi „Spune-mi pe nume”. 

Rock Driver - Țapinarii, despre turneul Anti Valentine's Day

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:11:20

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10

Lista completă a concertelor din turneul Anti Valentine’s Day:

02 - Brașov - Deanes Irish Pub & Grill

03 - Oradea - Urban Place

04 - Tg Mureș - Office Clubul Presei

05 - Sibiu - Atrium Cafe

09 - Cluj - L'Autre Café

10 - Timișoara - D'arc 

11 - Rm Vâlcea - ABY STAGE BAR

12 - Constanța - Doors Club

14 - București - Quantic

19 - Londra - Cart & Horses

24 - Suceava - Art Rock Cafe

25 - Iași - Rocknrolla