Rock News

CiviC RebelS, pentru prima oară în studioul Rock FM

Tocmai de la Râmnicu Vâlcea, o parte din rockerii de la CiviC RebelS l-au vizitat în seara asta pe Cristian Hrubaru la „Rock Driver”, în direct pe Rock FM, pentru a discuta despre noul lor material discografic

Vlad Cioculeasa și Vlad Alexandrescu, doi dintre membrii acestei trupe de rock din Râmnicu Vâlcea, n-au ținut cont de ziua liberă și au venit puși pe treabă în emisiunea rockerului-șef de la Rock FM, Cristian Hrubaru. Ei ne-au prezentat povestea lor, noul material discografic și primul extras de pe acesta, care s-a și auzit în seara asta la Rock FM. 

La apariția sa, ne-a povestit Vlad Alexandrescu, trupa își propunea să cânte doar cover-uri și să se simtă bine pe scenă. De atunci, în trupă au aterizat doi iubitori ai rockului ceva mai tineri decât cei care lansaseră formația și planurile lor s-au schimbat. De la dorința de a interpreta doar cover-uri, au ajuns să experimenteze și să-și compună propriile lor cântece. Cum au ajuns la această combinație de generații și cum reușesc să își împace diferențele de percepție și stil sunt câteva dintre lucrurile pe care cei doi ni le-au povestit în emisiunea lui Hrubaru.  

Tot în intervenția din „Rock Driver”, cei doi au dezvăluit și cum au ajuns să aibă un coleg din Franța la chitară bas Alexandrescu l-a descoperit pe Damien Phulpin într-un bar unde acesta cânta și de acolo au legat o prietenie muzicală de durată. 


Pe fina de intervenție, ascultătorii Rock FM au putut auzi „Posada”, single de pe viitorul material al rockerilor de la CiviC RebelS. 


Rock Driver - invitați CiviC RebelS, pentru prima oară în studioul Rock FM

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:17:55

Rock Driver - 28.03.2024 - Părintele Daniel Bran, managerul Asociației Sf. Ștefan Ocrotitorul Copiilor din Focșani

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:04

Rock Driver - 8.03.2024 - Uniți pentru Johann Hentz! Cu Johann și Florin Țibu (Bucovina)

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:46

Rock Driver - 8.03.2024 - Scarlet Aura cu un single nou lansat și cu vești despre viitorul album

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:49