Rock News

Paul Ciuci de la Compact în direct la „Rock Driver”: „de câte ori intru aici, parcă sunt acasă”

Paul Ciuci și John Micu de la Compact au revenit în casa rockului din România și au povestit în direct cu Cristian Hrubaru despre aniversarea celor 40 de ani de la lansarea „Fata din vis”

După cum bine spune Hrubaru în intervenția din această seară alături de Paul Ciuci și John Micu, formația Compact e grupul muzical care în toți anii carierei sale a fost motivul multor amintiri minunate pentru mii de iubitori ai rockului. Anul acesta trupa sărbătorește 40 de ani de la lansarea „Fata din vis”, primul album Compact care conține și single-ul cu același nume. 

Alături de Cristian Hrubaru, în direct la „Rock Driver”, au fost doi dintre membrii trupei, legendarul Paul Ciuci și toboșarul John Micu. Cei doi au mărturisit că revin mereu cu entuziasm în studioul nostru, de care îi leagă multe amintiri. „De câte ori intru aici parcă sunt acasă. Nu închiriați, nu aveți ceva de închiriat pentru ăștia în tranzit?”, ne-a mărturisit Paul Ciuci mai în glumă, mai în serios. 

Cele două concerte dedicate aniversării de 40 de ani de la „Fata din vis” sunt deja SOLD OUT. Ele vor avea loc pe 5 februarie în București și pe 11 februarie la Iași. „Sold Out, Cristi dragă și prieteni, înseamnă pentru noi motivația că ce facem e bine și că trebuie să continuăm să facem ceea ce facem”, spune Paul despre succesul concertelor aniversare. Deși vorbim despre o aniversare Compact, în rândul publicului „nu e vorba doar de nostalgia vremurilor” spune John, care adaugă că „vin la concerte tineri care abia acum descoperă Compact. Și la Brezoi sau la festivalurile la care am mai fost, îi văd de sus de la tobe. Sunt tineri care cântă piesele cuvânt cu cuvânt.”

Rock Driver - invitați Paul Ciuci și John Micu de la formația Compact, despre aniversarea celor 40 de ani de la lansarea "Fata din vis"

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:17:06

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10

Pentru fanii care doresc să îi vadă în perioada următoare pe rockerii de la Compact, aceștia au adăugat încă o dată de concert pe 10 februarie, la Art Rock Cafe, în Suceava. 

Pentru cei care nu au apucat să prindă bilete la concertele din februarie, vă reamintim că în weekendul 23-25 iunie, Compact se alătură line-up-ului de la Bikers For Humanity Rock Fest, în Brezoi. Alături de ei, în cele trei zile vor urca pe scena festivalului trupe precum Vița de Vie, Alternosfera, Celelalte Cuvinte, Bucium și multe altele. Biletele sunt disponibile aici.