Rock News

Piesă nouă de la tinerii din E-an-na

Cei șapte tineri din șase colțuri diferite ale țării pregătesclansarea viitorului album și au publicat azi un extras de pe acesta

„Trecătoare” e noua piesă de pe „Alveolar”, viitorul album E-an-na, pe care o puteți asculta de azi pe platformele de streaming. Noul disc e programat să apară în luna martie, urmat de un turneu național de promovare în care fanii îi pot vedea live pe tinerii rockeri. 

«Trecătoare» explorează natura primordială a omului, instinctul animalic care ne-a ghidat de-a lungul secolelor de evoluţie, omniprezent oricând ne confruntăm cu situaţii dificile, care ne aduc la limită şi ne încolţesc. Piesa descrie răscrucea atavică dintre intuiţia umană şi cea animală, un punct crepuscular din care se întrevede o stare viitoare, care le succede pe cele două. Această cale de comunicare între cele două lumi ne permite să ne întoarcem la rădăcini atunci când situaţia o impune, să ne arătăm colţii atunci când ceva drag nouă cere a fi apărat. În acelaşi timp, e o recunoaştere a faptului că tocmai în aceste situaţii ne arătăm cu adevărat faţa, dezbrăcând toate straturile care ornează miezul fiinţei, arătându-ne natura ancestrală.",  declară Andrei Oltean, solistul E-an-na.


E-an-na au reușit să adune o bază de fani din toate colțurile Europei. Au cântat la Wacken Open Air în 2017, au fost favoriții publicului la Eurovision România în 2022 și au ajuns în trending-ul românesc de pe Spotify și YouTube cu piese precum „Ies”, „Malere” sau „Floare de Fier”, însumând milioane de ascultări.