Rock News

Un comunicat important pentru țară la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”

Luni, 16 ianuarie, ilustrul realizator Răzvan Exarhu va relua matinalul „Morning Glory”, așa cum era de așteptat

Astă-seară, la „Rock Driver”, Hrubaru a discutat despre reluarea activității gloryoșilor, începând cu 16 ianuarie. În primul rând, unde a fost Exarhu în timpul acestei pauze parcă prea lungă pentru ascultători? Simplu, unde a fost nevoie de el. A vizitat domeniile Regelui Charles, făcând o paralelă de la Londra până la Viscri. Acum, asta ne duce cu gândul la o singură întrebare, ce a băut în Viscri? Vișinată de Oltenia și vin roșu. Tot ce e mai frumos. 

Că tot vorbeam de membrii Casei Regale din Regatul Unit, Cristi nu s-a putut abține și a întrebat dacă ar fi Prințul Harry și Ducesa Meghan invitați, cu ce i-ar servi. Ei bine, Exarhu a răspuns senin că după cum arată Harry, ar bea orice, dar l-ar da pe spate cu o tocăniță de ciuperci. 

Lăsând gluma la o parte, abia așteptăm să înceapă matinalul. De fapt, Mîhăi e atât de nerăbdător încât a urat un sincer „Hăăăăiii!”, dacă tot era lângă Răzvan la momentul intervenției. Campania „România Are Sânge De Rocker” continuă și ea și toți sperăm că va avea și mai mult impact anul acesta. 

Răzvan, te așteptăm cu mare drag înapoi în studioul Rock FM! 

Rock Driver - invitat Răzvan Exarhu, despre revenirea Morning Glory de luni, 16 ianuarie 2023

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:34

Rock Driver - 11.04.2024 - Cristi Gram și Costin Adam, despre starea lui Nicu Covaci și următoarele concerte Transsylvania Phoenix

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:12:56

Rock Driver - 10.04.2024 - Lavinia Săteanu și Cătălin Oprițoiu, de la Orchestra Simfonică București, despre turneul „Vivaldi Rocks”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:11:04

Rock Driver - 03.02.2024 - Bobiță Cătușanu de la Antract, despre aniversarea de 40 de ani „Trebuie să crezi”, din 16 mai

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:55