Rock News

Ozzy Osbourne lansează „This Christmas Time” în scopuri umanitare

Ozzy Osborne se alătură unui grup cu nume importante din industria rock pentru o piesă dedicată unei campanii de strângere de fonduri

Printre muzicienii care au participat la crearea piesei, alături de Ozzy Osbourne, se numără Nick Mason și Noddy Holder. Cântecul se numește „This Christmas Time” și face parte dintr-o campanie destinată strângerii de fonduri pentru ajutarea persoanelor care suferă de cancer. Track-ul va fi disponibil pe platformele de streaming de vineri, 16 decembrie. 

Sharon, soția lui Osbourne, care a dus o luptă cu cancerul de colon, va nara introducerea piesei înregistrat la Abbey Road Studios. De partea instrumentală s-au ocupat chitaristul Duran Duran, Andy Taylor, care a anunțat recent că suferă de cancer, la tobe Nick Mason, membru Pink Floyd, solistul Casi Wyn, Nick Lloyd Webber la pian și Polly Wiltshire la vioară. Track-ul se va încheia cu vocea solistului Slade, Nobby Holder, care va ura tuturor un Crăciun fericit.  

Piesa a fost inspirată de actele de eroism și de scrisorile trimise către casă de soldații britanici aflați pe front de Crăciun în timpul Primului Război Mondial.