Rock News

Copiii unor membri Iron Maiden și Radiohead fac echipă pentru un nou single

Te-ai întrebat vreodată ce mai poate urma după adevărate legende precum Iron Maiden și Radiohead? Aparent, răspunsul stă în urmașii lor, care se unesc pentru a face muzică împreună.

Dylan Gers, fiul chitaristului Iron Maiden, Janick Gers, și-a unit forțele cu Noah Yorke, baiatul solistului Radiodeah, într-o nouă colaborare muzicală. Cei doi au anunțat că vor lansa un single intitulat „Red Skies” pe data de 2 decembrie. 

Piesa se anunță a fi mult mai atent definită în ceea ce privește detaliile decât „Moon Rise”, single-ul scos de Dylan în luna aprilie, piesă care îți atrage din prima atenția prin felul în care chitara e „personajul principal”. Oare de unde își moștenește talentul? Totuși, noul cântec îl va avea pe Noah cântând la o chitară cu 12 corzi, lucru care deja ne face curioși. 


Dylan a mărturisit despre lansare: „abia aștept să auziți cu toții piesa. Sunt realmente mai entuziasmat decât am fost vreodată cu privire la orice am făcut până acum”.

Dylan nu e singurul copil Iron Maiden care să calce pe urmele părinților. Austin, fiul vocalistului Bruce Dickinson, este solistul trupei As Lions, în timp ce Griffin, celălalt fiu al lui Dickinson, este solistul SHVPES. Și basistul Maiden, Steve Harris, are un urmaș în muzică. Băiatul său, George, este unul din chitariștii care au fondat trupa The Raven Age. 

În ceea ce-l privește pe Noah Yorke, acesta a lansat în septembrie 2021 un single intitulat „Trying Too Hard (Lullaby)”, primul solo pe care-l semnează cu propriul nume după ce, până atunci, a cântat sub pseudonimul Alec Owen.