Rock News

Twisted Sister va fi inclusă, anul viitor, în Metal Hall Of Fame

Numele formației Twisted Sister va face parte oficial, de anul viitor, din galeria trupelor de metal care au făcut istorie

Nu cred că există vreun fan al rockului care nu ar recunoaște, din primele cinci secunde, piesele „I Wanna Rock” sau „We’re Not Gonna Take It” ale legendarei formații de metal Twisted Sister. În cei aproape 50 de ani de carieră muzicală, formația a cunoscut atât suișuri, cât și coborâșuri, însă a devenit, fără îndoială, una dintre cele mai ușor de recunoscut trupe de metal din istoria muzicii rock. 

Stilul vestimentar excentric, umorul și creativitatea, i-au adus pe membrii trupei pe culmile faimei în anii 1980, după ce fuseseră refuzați și descurajați de mai multe case de discuri. Aceștia s-au bucurat de câțiva ani de succes masiv, iar în 1988 s-au despărțit din cauza unor neînțelegeri. S-au reunit în 2001, după ce au susținut un concert caritabil pentru ajutorarea victimelor atacurilor teroriste de pe 11 septembrie. Au continuat să cânte până în 2015.

Anul viitor, la gala de pe 26 ianuarie, formația va fi inclusă în Metal Hall Of Fame. „Twisted Sister este onorată să fie recunoscută de Metal Hall of Fame și să se alăture mai multor colegi de breaslă”, a declarat Jay Jay French, într-un comunicat de presă. 

Pe parcursul următoarelor săptămâni vor mai fi anunțați și alți artiști care vor fi incluși în Metal Hall Of Fame în 2023. Printre laureații anteriori se numără Anthrax, Judas Priest și Scorpions.