Rock News

Prima piesă de pe noul album Alternosfera

Alternosfera se pregătește oficial de noul album și lansează primul single care se va regăsi pe disc.

Piesa se numește „Bounjour Madame” și este prima mostră din viitorul material discografic Alternosfera pe care trupa o împărtășește publicului. Piesa se va lansa mâine, 25 noiembrie, iar fanii o vor putea auzi live seara într-un concert în clubul Quantic din București. 

„Bonjour”... nu este doar echivalentul pentru „Bună ziua”, nu este doar primul single din noul album Alternosfera, nu este doar piesa cu care veți începe ultimul weekend din noiembrie... sau doar un Adio pe final de toamnă...
„Bonjour”... este despre vindecare prin sinceritate!”
Marcel Bostan, Alternosfera

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se „Orașul 511”, „Wamintirile”, „Ploile nu vin”, „Flori de mai”, „Închisoarea albă”, „Două Eve”, „Mută”, „Haosoleum”, „Lucis”, „Epizodia”, „Fântânile”.

Alternosfera a susținut recent prima parte a turneului „Theatroll | Corbul Troian” - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.