Matinal pe note de chitară

Azi-dimineață la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, ne-a onorat cu prezența Mircea Baniciu și ne-a ajutat să facem ochi pe acorduri de chitară acustică

Share

Așa cum realizatory au zis deja de săptămâna trecută, s-a făcut iar miercuri, sau „joia mică” după cum le place lor să o denumească. Au avut un invitat foarte special azi, anume maestrul Mircea Baniciu, care va cânta la Sala Palatului, la concertul „Folk Bun”, de pe 5 decembrie. 

Ca un fan înfocat, Răzvan a depănat amintiri de când l-a întâlnit pe Mircea Baniciu,  de la concertele Transilvania Phoenix sau Pasărea Colibri. A povestit că în tinerețe, pe vremea când avea părul foarte lung, i-a cerut artistului să își ruleze o țigară din tutunul său lângă fântâna de la Universitate. Încă o amintire plăcută a fost concertul de la Brăila, de pe Arena Progresul din 1977. Realizatory au primit în dar un set „Best of Mircea Baniciu” cu trei CD-uri. 

Desigur, Mircea Baniciu ne-a și cântat câte ceva, după ce ne-a recunoscut că e nerăbdător să vină ziua concertului, când vor cânta mai multe nume mari din lumea folkului precum Emeric Imre și Mircea Vintilă.

Dacă nu ați prins emisiunea de dimineață o puteți asculta aici, pe rockfm.ro. 

Morning Glory - 23.11.2022 - invitat Mircea Baniciu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:46:20
Podcast

Morning Glory - invitat Sergiu Floroaia

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:08:14
Podcast

Morning Glory - invitați Oana Gheorghiu - Dăruiește Viață & jurnalistul Cătălin Tolontan

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:23:34
Podcast

Morning Glory - invitați Renate Rozenberg, Electric Castle & Adrian Nicolae

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:31:41
Podcast
Share