Rock News

Călin Pop lansează albumul solo „Cutia cu secrete”

Călin Pop, solistul și chitaristul grupului Celelalte Cuvinte, a lansat un nou album solo, intitulat „Cutia cu secrete”. Acesta conține 13 piese, compuse pe parcursul mai multor ani, cea mai veche fiind „Hoinar”, datând din anii ’90.

„Cutia cu secrete” e disponibil acum în format digital, distribuit prin Universal Music Romania și pe CD, distribuit prin Loud Rage Music, format care include și o piesă bonus pentru fanii artistului.


La înregistrari, lui Călin Pop i s-au alăturat muzicieni precum Toni Dijmarescu (chitară) și Flavius Suciu (tobe), ambii de la Manic Sinners, Reșița Rocks sau Screaming Heads, precum și Vlad Spatar (bas), de la Desperado.

„Sunt bucuros că am reușit să finalizez acest album, atât pentru mine, cât și pentru fanii mei speciali. De asemenea, sunt mândru de aleasa și constanta companie pe care am avut-o la celelalte instrumente, ai mei reșițeni de origine, Toni, Flavius, și Vlad Spatar. Țin să mulțumesc tuturor colaboratorilor acestui album, ce reprezintă o piesă mare a sufletului meu din ultimii doi ani, care au fost o perioadă mai aparte pentru noi toți.” Călin Pop


„Cutia cu secrete”, albumul solo lansat de Călin Pop conține următoarele piese:

1. Niciodata

2. Respect

3. Fara drum

4. Le vom trai

5. Portret

6. Rupa-se norii

7. Dreptatea

8. Hoinar

9. Ochi stralucitori

10. In secret (Bonus Track)

11. Scrisoare peste timp

12. Vapaia

13. Speranta in glas

Albumul a fost mixat și masterizat de Flavius Suciu în studioul DadiuStudio din localitatea spaniolă Alcossebre, iar artwork-ul este realizat de artistul grafic Kante Meister.