Morning Glory

Vița de Vie are sânge de rocker

La mulți ani și pe această cale, de Sfinții Mihail și Gavril, tuturor ce își serbează ziua de nume astăzi!

Ca în fiecare dimineață de matinal, am început ziua cu un sincer „Bonjurică!” și, pentru că astăzi e zi sfântă, am avut invitați extrem de speciali. 

Dar, să o luăm de la capăt. Ascultătorii cântăcioși ne-au dezvăluit piesa lor preferată de petrecere în cadrul concursului nostru și am dat și astăzi bilete la concertul „Farewell” Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra de diseară și la Simion Bogdan-Mihai și Lăutarii de Mătase de mâine, ambele,la Sala Palatului. Abia așteptăm să ne vedem acolo!

Mai apoi, după ce am discutat cele mai importante subiecte de pe ordinea de zi, ne-au onorat cu prezența membrii trupei Vița de Vie, ce vor susține concertul „Vița de Vie Simfonic”, la Sala Palatului, pe 23 noiembrie. Adi Despot ne-a povestit câte ceva despre conceptul concertului. Ideea proiectului a luat naștere în 2018, la Awake Festival. Băieții au lansat și un album live cu Filarmonica din Târgul Mureș. Concertul va fi ceva foarte special, orchestra, circa 30 de instrumentiști, fiind alcătuită de însăși familia Vița de Vie. Sora basistului Adrian Ciuplea ar fi creierul din spatele organizării orchestrei, care va fi dirijată de Remus Grama, dirijorul Filarmonicii din Târgul Mureș. Deschiderea concertului o va face Blue Noise, o trupă de acapella, care a mai colaborat cu Vița pentru piesa „Luna și Noi”. 

În încheierea emisiunii de azi, Vița de Vie a cântat chiar trei piese, cifra preferată a lui Despot, care ne-au umplut de energie, să ne țină toată ziua, adică „Metafora de Toamnă”, „Iamma” și minunatul cover la piesa N&D „Vino la mine”. 

În încheierea acestei cronici, am dori să mai urăm încă o dată „la mulți ani!” sărbătoriților de azi, în special lui Mîhăi al nostru!


Morning Glory - 8.11.2022, invitat Adrian Despot de la Vița de Vie (Concert LIVE)

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:43:06

Morning Glory - 25.04.2024 - Paul Ipate

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:22:07

Morning Glory - 24.04.2024 - ADA CONDEESCU

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:11:49

Morning Glory - 23.04.2024 - Emanuel Pârvu

Morning Glory, cu Răzvan Exarhu, 01:25:01