#PieseleVieții

#PieseleVieții lui Tudor Chirilă

Concertul Vama de vineri, 18 noiembrie, de la Sala Polivalentă se apropie cu pași repezi și suntem nerăbdători să-l revedem pe Tudor Chirilă pe scenă. Până la seara mult așteptată, l-am invitat pe Tudor să jucăm #PieseleVieții.

Ne bucurăm că Tudor Chirilăse simtemai bine după problemele de sănătate care l-au ținut departe de scenă în ultima perioadă și că e pregătit să ne ofere, alături de colegii săi din trupa Vama, o seară memorabilă pe 18 noiembrie la Sala Polivalentă din București. Concertul e o reprogramare a show-ului pe care Vama urma să-l susțină pe 29 iulie la Arenele Romane din București. 



Prima melodie pe care ți-o amintești.

Cred că „Melc, melc codobelc". Era un cântec de leagăn pe care-l auzeam tot timpul și îmi aduc aminte că-l și cântam după ploaie și căutam melci.



Prima melodie de care te-ai îndrăgostit.

Orice de la Queen. Pick anything! Și cred că „Breaking the law” de la Judas Priest. Ambele în liceu. De „Breaking the law” m-am îndrăgostit, cu Queen am avut o relație. În special toate piesele de pe „A Night At The Opera” și „A Day At The Races”. 



Primul album pe care l-ai cumpărat.

Posibil „Use Your Illusion 2” - Guns N’ Roses



Primul concert la care ai fost.

Cred că eram puști și era ceva românesc. Pasărea Colibri, cred. În perioada studenției, dar nu aș putea să bag mâna în foc. Totuși, primul concert la care am mers a fost sigur unul de muzică clasică, nu pop. Mergeam cu tata, dar n-aș putea să spun ce anume. Și cel mai probabil la Sala Radio.  



Melodia care te face să dansezi.

The Chemical Brothers - „Wide Open”



Melodia care te face mereu să plângi.

N-am așa ceva. Nu mă întristează melodiile. Eventual îmi dau de gândit. 


Melodia care nu îți iese din cap.

Asta depinde de moment. „Do What I Say” - Clawfinger. Asta ascult cu copiii foarte mult. 


Albumul care ți-a schimbat viața.

„The Wall” de la Pink Floyd. 


Melodia cu care te-ai trezi zilnic.

Nu știu. 


Piesa care te definește.

„Dansul săbiilor"