Rock News

Formația Vended, din care face parte fiul lui Corey Taylor, videoclip nou

Formația de heavy metal care îi are în componență pe fiul lui Corey Taylor și pe fiul lui Shawn „Clown” Crahan, bateristul Slipknot, a lansat videoclipul single-ului „Overall”

Așa tată, așa fiu. Formația americană de metal Vended, formată în 2018, a lansat ieri videoclipul single-ului „Overall”, o piesă ritmată heavy metal despre felul în care propriile gânduri pot fi sabotoare. Trupa e formată din Griffin Taylor, fiul solistului Slipknot, la voce, Simon Crahan, fiul percuționistului Slipknot, la tobe, Connor Grodzicki la chitară ritmică, Jeremiah Pugh la bas și Cole Espeland la chitară. 

Formația are un stil muzical foarte bine conturat, definit de precizie și energie, cu solo-uri de chitară puternice și voci guturale, bine executate. Vended transmite mesaje emoționale despre greutățile de zi cu zi ale noilor generații. 

„’Overall’ e un cântec despre cum poți rămâne captiv propriilor gânduri, despre cum mintea se auto-sabotează și despre cum, uneori,  tu ești singura persoană care te poate ajuta să ieși din acel spațiu mental”, a declarat Griffin Taylor, conform NME.

Anul trecut, formația și-a lansat primul EP, intitulat „What Is It/Kill It”. A fost înregistrat cu Griffin Landa, membru al trupei The Acacia Strain. În acest moment se află în turneu în State, iar începând din decembrie, va avea o serie de concerte în America Latină. 

Vended s-a bucurat rapid de succes și recunoaștere, deschizând pentru trupe precum Slipknot, Bring Me The Horizon, Killswitch sau Engage. 

„Scopul nostru nu e să urcăAcesta a încurajat oamenii să vină la concertele Vended și să vadă dacă le place: „Iar dacă nu v-au plăcut spectacolele noastre, nu-i nimic. Au fost spectacole la care am fost și la care am spus: „Oh, nu e genul meu”. Și e alegerea ta să nu-ți placă muzica noastră, pentru că, sincer, asta ne face să ne străduim mai mult (...)”.

m pe scenă și să spunem: „Uitați-vă la noi. Suntem atât de tari. Suntem atât de mișto”. Misiunea noastră e să vă distrăm, să vă facem să vă simțiți mai bine. Pentru că toată lumea se simte ca naiba în zilele noastre. Și e plăcut să vezi pe cineva pe scenă care se simte cam ca tine, țipând (...) și apoi să te duci acasă și să te gândești că a fost o experiență foarte plăcută”, a declarat Taylor pentru Heavy New York.