Rock News

James Hetfield s-a costumat în Eddie Munson din „Stranger Things” pentru Halloween

Pe parcursul verii, rețelele de socializare au luat-o razna odată cu includerea „Master Of Puppets” pe coloana sonoră a sezonului patru din „Stranger Things”, ceea ce a dus la săptămâni de hype atât pentru piesa, cât și pentru Joseph Quinn, actorul care a interpretat rolul metalistului Eddie Munson.

În iulie, Metallica a filmat chiar și o versiune specială a „Master Of Puppet”s, sincronizată cu scena acum emblematică din serial, iar trupa avea chiar să se întâlnescă cu Joseph Quinn câteva săptămâni mai târziu, în culise, la Festivalul Lollapalooza.

Acum, solistul Metallica, James Hetfield s-a costumat în Eddie Munson pentru Halloween.


James Hetfield a dezvăluit în august că s-a uitat la „Stranger Things” încă de la primul sezon. „[Pentru] mine și copiii mei, a fost o experiență care ne-a legat”, a explicat solistul trupei. De asemenea, Hetfield i-a mulțumit lui Quinn pentru că a făcut„dreptate” piesei.

Datorită includerii melodiei „Master Of Puppets” în sezonul patru, clasicul din 1986 a intrat în Billboard Hot 100 pentru prima dată și a prezentat legendele metalului unei generații cu totul noi de fani ai muzicii.