Rock News

Paul Stanley l-a ales pe Jimmy Page drept modelul său în muzică

În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri la bordul „Kiss Kruise” din acest an, solistul Kiss, Paul Stanley, a fost rugat de chitaristul de la L.A. Guns, Tracii Guns, să-și numească modelul muzical.

„Omul pe care îl respect cel mai mult și care a avut cel mai mult impact asupra mea este Jimmy Page... Beethoven Jimmy. Jimmy este mult mai mult... Când oamenii spun: „Oh, tot respectul pentru atât de mulți chitariști de top”, ei sunt chitariști. Jimmy Page este un regizor genial; este un aranjator genial. Pictează cu sunet”.

„Jimmy Page este intr-o clasă în care e complet singur”, a continuat Paul Stanley. „Și sunt o mulțime de chitariști grozavi, dar el este mult dincolo de asta. În plus, este uimitor, pentru că eram un copil de 17 ani și i-a văzut în 1969 și mi-a schimbat viața – mi-a schimbat viața. Nu mi-a venit să cred cât de grozavi erau; nu-mi venea să cred că ștacheta poate fi atât de sus”.

Stanley a continuat spunând că Page este un exemplu excelent al modului în care nu trebuie neapărat să fii un chitarist foarte tehnic pentru a emoționa oamenii cu interpretarea ta.