Rock News

HVNDS au lansat albumul „Animal”

Membrii trupei românești de rock alternativ HVNDS au discutat ieri despre noul album și despre Nosfe la Rock Driver cu Cristi Hrubaru

Dacă de mult timp căutați un sunet nou și tineresc, atunci trebuie să ascultați noul album HVNDS, „Animal”. Doi dintre membri, Iustin, voce, compozitor și producător și Onel, bas, voce și backing vocals, au venit ieri la radio, la emisiunea „Rock Driver” să ne povestească despre aventura lor, începută în 2016, în industria muzicală.

Băieții au vorbit despre cum pandemia a fost, de fapt, pentru ei, un fel de retreat muzical, în care au găsit multă inspirație. Tot atunci, formația și-a găsit o direcție muzicală clară, sunetul care îi definește cel mai bine. Iustin a devenit foarte emoționat când a menționat că regretatul artist, Nosfe, membru fondator Șatra Benz, a fost o sursă majoră de inspirație pentru ei. Pe „Animal” apare și un cântec, care și poartă numele albumului, făcută în colaborare cu Nosfe.

La finalul discuției, după câteva cuvinte de apreciere din partea băieților pentru regretatul lor prieten, s-a auzit la radio piesa „Virus”, un cântec revigorant și alert, care dă ascultătorilor un impuls puternic de energie. 

Dacă nu ați făcut-o deja, puteți asculta discuția lui Cristi cu cei doi membri HVNDS aici