Rock News

Un post de radio își cere scuze pentru difuzarea „Glory Hole” de la Steel Panther

Steel Panther este o trupă cunoscută, iubită, cu o bază mare de fani printre cei care ascultă glam-ul anilor 80-90. Cu toate acestea, unele dintre insinuările sexuale din versurile lor s-ar putea să nu fie chiar radio-friendly, mai ales în unele părți ale lumii. Cumva, versurile melodiei „Glory Hole” și-au găsit drumul către audiența din Africa de Sud a LM Radio, ceea ce a determinat postul să-și ceară apoi scuze, după cum scrie Loudwire.

Așadar, cum a reușit un cântec despre glory-hole și care nu era în playlist-ul regulat să ajungă pe undele radio? Ne lămurește declarația postului de radio. 

„În numele LM Radio. Vreau să-mi cer scuze fără rezerve pentru melodia „Glory Hole” a Steel Panther, care a fost difuzată ieri (duminică) la ora 14:00. Acestei melodii, împreună cu altora de la Steel Panthers, le-au fost făcute un backup din neatenție pe serverul nostru în urma atacului cibernetic asupra noatră de la începutul acestui an. Când o oră care este programată nu este plină, programul include automat melodii pentru a umple ora. „Glory Hole” a fost, din păcate, melodia aleasă de program”, a dezvăluit postul în declarație.

„Am șters imediat TOATE melodiile Steel Panther de pe serverele noastre. Îmi cer scuze din nou pentru acest lucru și vă asigur că conținutul acelei melodii nu rezonează cu cine suntem noi ca post de radio și ca indivizi. - Lyndon Johnstone."

Scuzele au dus, evident, la o mulțime de comentarii pro și contra. „Faptul că ți-ai făcut timp pentru a-ți cere scuze ascultătorilor, spune multe despre tine și despre ceea ce reprezentați”, a scris un comentator.

„Mulțumesc LM Radio, în această epocă a PC-ului și a atitudinii WOKE tocmai ai popularizat o melodie mișto pe care nu aș fi ascultat-o niciodată. Excelent, Glory Hole rocks your c$*¥s!”, a scris un alt comentator.

Și încă un altul a rezumat comic situația cu insinuările pline de umor - „Deci, un spațiu gol a fost umplut cu Glory Hole?”. 

Vestea a ajuns și la Steel Panther, care a răspuns: "They say, 'We're sorry.' We say, 'You're welcome.'"


Foto: Getty Images/ Guliver.