Rock News

Când scoate Cargo noul album

Adrian „Baciu” Igrișan a intrat în direct la Rock FM cu Cristian Hrubaru, în timpul emisiunii #RockDriver și a vorbit despre turneul canadian în care pleacă în curând și despre noul album Cargo.

Adrian „Baciu” Igrișan i-a răspuns în direct la telefon rocker-ului șef de la Rock FM, Cristian Hrubaru, în emisiunea #RockDriver, unde a făcut dezvăluiri despre lucrul la noi piese, dar și despre când va scoate Cargo un nou disc

 

Până să auzim muzică nouă de la ei, Cargo sunt în acest weekend la Timișoara #GuitarMeeting. Acolo vor concerta și vor participa la una din întâlnirile speciale în care vor cânta trei piese Cargo alături de mulțimea de chitariști adunată în centrul Timișoarei. Mâine seară, 1 octombrie, legendarii de la Cargo vor face show în Piața Victoriei. După Timișoara, trupa se mută la București unde au un concert în Club One, duminică, 2 octombrie.

 

Cargo pleacă și în primul lor turneu în Canada. Aceștia vor concerta pe 7 octombrie la Montreal, pe 9 octombrie la Niagara și pe 10 octombrie la Calgary. 

 

Telefonul lui Cristian Hrubaru l-a prins pe Adrian chiar într-o pauză de la lucrul pentru o nouă piesă. „Am muncit la o piesă și am zis ce-ar fi să fac o pauză”, a spus el. Curios din fire și cu gândul la fanii nerăbdători, Hrubaru l-a convins pe Adrian să ne spună mai multe despre noul album Cargo. 

 

E adevărat că lucrăm la piese. Ne-am propus ca între concerte să lucrăm la material nou. Ne dorim ca la începutul anului viitor să fie gata. E momentul să scoatem un disc nou! Dar vedem cât durează. Nu ne grăbim și nu facem rabat de la calitate. Trebuie să fie exact cum vrem noi. Oricum, prioritatea numărul unu pentru trupa Cargo, în acest moment, este un material nou.”, a povestit Adrian „Baciu” Igrișan.

 

Ultima piesă lansată de Cargo se numește „Cruce în destin” și este, se pare, primul single lansat de pe viitorul disc pe care, așadar, l-am putea auzi în prima parte a anului 2023.

 

Rock Driver - invitat Adrian Baciu Igrișan despre turneul din Canada și noul album Cargo

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:08:29

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10

Rock Driver - 16.04.2024 - Cătălina Trănescu, directorul general ASPA București, despre campaniile și târgurile de adopție

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:33

Rock Driver - 16.04.2024 - Fady Zaidan despre evenimentul ROCK YOU din 18 aprilie în LOFT

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:44