Rock News

Colaborarea Disturbed cu Ann Wilson se datorează coverului la „The Sound Of Silence”

Disturbed și-a anunțat noul album „Divisive” săptămâna trecută și a dezvăluit o colaborare surprinzătoare cu vocalista Heart, Ann Wilson, pe piesa „Don’t Tell Me”. Bineînțeles, acest lucru a făcut ca mulți oameni să întrebe care este legătura dintre Wilson și Disturbed.

Într-un interviu acordat unui post de radio american, chitaristul Disturbed, Dan Donegan, a spus că totul s-a datorat cover-ului trupei din 2015 după „Sound Of Silence”, pentru care Wilson și-a mărturisit admirația.

„La începutul carierei noastre, ne-am dorit să ne impunem prin propriile puteri, fără a avea colaborări. Nu am vorbit prea mult despre asta, dar așa am simțit: „Aceasta este trupa noatră”. (...) Ne străduim mereu, încercând să facem lucruri care sunt diferite din punct de vedere muzical. Și există atât de multe talente și atât de mulți oameni cu care ne-ar plăcea să colaborăm acum sau mai târziu în cariera noastră”.

„Ann Wilson a vorbit despre noi înainte – ea a mai scris despre noi pe Twitter”, a continuat el. „În urmă cu câțiva ani, cineva a întrebat-o într-un interviu sau ceva de genul ăsta dacă admiră pe cineva nou în muzică și ea a menționat că îi place la nebunie versiunea noastră a „The Sound Of Silence”. Și asta a deschis puțin ușa unei prietenii pe rețelele de socializare între ea și [vocalistul David Draiman] și apoi, când am scris această melodie, părea că se va preta vocii lui Ann”. 

Zilele trecute, Disturbed a lansat un nou single de pe viitor LP, „Unstoppable”. Albumul „Divisive” urmează să apară pe piață pe 18 noiembrie.