Rock News

Timișoara Guitar Meeting începe vineri, 30 septembrie

În perioada 30 septembrie – 2 octombrie, Timișoara va fi punctul de întâlnire pentru chitariștii pasionați de muzica rock și folk în cadrul primei ediții Timișoara #GuitarMeeting.

Programul „Pune Mâna pe Chitară” aduce turneul #GuitarMeeting pentru prima oară în Timișoara. Timp de trei zile, între 30 septembrie și 2 octombrie, iubitorii muzicii rock și folk se pot întâlni și cânta împreună cu artiștii lor preferați. Evenimentul este prezentat de Cristian Hrubaru, pe care îl puteți asculta de luni până vineri între 16:00 și 19:00 la #RockDriver. 


Piața Operei va fi, în weekend,punctul de întâlnire pentru cel mai mare număr de chitariști văzut până acum în Timișoara. Aceștia sunt așteptați să cânte cu pasiune cele 19 piese rock și folk din playlist-ul festivalului, alături de artiștii invitați. 


Evenimentul desfășurat edițiile trecute la Sibiu adună anual comunitatea de chitariști din România pentru a se bucura de muzică împreună. Prima oprire a maratonului de evenimente a fost la Sibiu, între 9-11 septembrie. Weekend-ul acesta este rândul Timișoarei, iar în perioada 14-16 octombrie urmează Cluj-Napoca.  


Programul „Pune Mâna pe Chitară” își propune să atragă atenția opiniei publice asupra beneficiilor pe care activitatea de „a face muzică” îl are asupra dezvoltării individuale și a comunității. 


Cum participi la Timișoara Guitar Meeting?


Înscrierile individuale și de grup se fac completând formularul de mai jos și cumpărând pachetul dorit de pe guitarmeeting.iabilet.ro:




Rock Driver - invitat Manolo (Antract), Timișoara Guitar Meeting

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:07:51

Rock Driver - 28.03.2024 - Părintele Daniel Bran, managerul Asociației Sf. Ștefan Ocrotitorul Copiilor din Focșani

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:10:04

Rock Driver - 8.03.2024 - Uniți pentru Johann Hentz! Cu Johann și Florin Țibu (Bucovina)

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:46

Rock Driver - 8.03.2024 - Scarlet Aura cu un single nou lansat și cu vești despre viitorul album

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:14:49