Rock News

Gene Simmons susține că nu are prieteni

Basistul și vocalistul de la Kiss a declarat că nu are foarte mulți apropiați

Gene Simmons, basist și vocalist al trupei Kiss, aflată în turneul „End Of The Road”, a recunoscut într-un interviu recent pentru revista Goldmine că nu are prieteni. 
„Chiar și astăzi, când mă aflu aici, în afară de Paul (Stanley, cofondator Kiss), și ne întâlnim doar când facem lucruri pentru trupă... Cum să spun asta fără să par inuman? Nu am prieteni", a declarat Simmons pentru Goldmine.
El a adăugat: "Da, dacă a avea prieteni înseamnă: "Doamne, nu știu ce voi face în după-amiaza asta. Hei, vrei să petrecem timp împreună la mine?" Sunt mai interesat de ce vreau eu să fac și nu vreau să pretind că sunt interesat de ce vrei tu să faci, pentru că nu sunt."
Simmons a mai vorbit despre acest subiect și în anii trecuți, menționând că Stanley este singura persoană de care se simte cu adevărat apropiat. Acesta a afirmat că nu reușesc întotdeauna să pice de acord cu modificări ce privesc liniile melodice sau alegerea pieselor ce urmează să fie interpretate pe scenă, dar că relația dintre ei doi este bazată pe foarte mult respect. 
„(...) Paul este pur și simplu fratele pe care nu l-am avut niciodată. Mă simt mai apropiat de Paul decât de oricine altcineva pe care îl cunosc. Nu am aproape niciun prieten. Intenționat. Prefer cunoștințele. Nu aștept nimic de la nimeni și nu vreau ca cineva să vină la mine cu problemele sale. Toată lumea este matură. Dar mă abat de la subiect. Paul și cu mine locuim foarte aproape unul de celălalt și nu ne vedem prea des. Dar, până la urmă, el știe că voi fi mereu de partea lui, pur și simplu pentru că îl respect”, a afirmat Simmons. 
Turneul de adio al trupei Kiss a fost lansat în ianuarie 2019 și era programat inițial să se încheie pe 17 iulie 2021 la New York, dar acum se așteaptă să dureze cel puțin până la începutul anului 2023. În cadrul turneului „End Of The Road”, formația a susținut concertul anului la București acum două luni, pe 16 iulie, la Romexpo.