Rock News

Care sunt calitățile unui solist bun, conform lui Randy Blythe (Lamb of God)

Randy Blythe, solistul de la Lamb of God, a descris calitățile unui solist bun într-un episod recent al podcastului „Stoke the Fire”.

Randy Blythe știe diferența dintre persoanele extrem de talentate și interpreții cu adevărat buni.  Conform loudwire.com, Blythe a acordat un interviu în cadrul emisiunii „Stoke the Fire”, prezentată de Matt Stocks, jurnalist și DJ britanic, și Jesse Leach, vocalistul trupei Killswitch Engage, care a putut, de asemenea, să adauge un punct de vedere despre subiect. 

Blythe consideră că „sunt unii care stau în dormitor, cu platforma lor de YouTube, sau în garaj, care ne depășesc din punct de vedere vocal pe oricare dintre noi. Nu există nicio îndoială în privința asta. Au mai mult talent, talent natural, la degetul lor mic decât oricare dintre noi. Dar diferența este că una dintre principalele cerințe pentru a fi solist, unul bun - de fapt, probabil singura cerință, adică trebuie să ai ceva talent - este dorința de a te afișa în fața oamenilor și de a te face de râs, de a fi foarte prost o vreme până când devii bun.” 

Vocalistul consideră talentul nu va fi niciodată destul. Conexiunea cu mulțimea și experiența sunt aspecte foarte valoroase, care fac diferența dintre persoanele pur si simplu talentate și soliștii adevărați care pot crea atmosferă și care pot distra publicul. 

Lamb of God a concertat în România luna trecută la festivalul „Rockstadt Extreme Fest” organizat la Râșnov. 

Irina-Maria Marinescu