Rock News

Ozzy Osbourne confirmă că a încercat să-l aducă pe Jimmy Page ca invitat pe albumul „Patient Number 9”

Ozzy Osbourne a confirmat că a încercat fără succes să-l facă pe Jimmy Page să apară pe noul său album „Patient Number 9”. Urmând să aibă lansarea pe 9 septembrie, albumul are apariții ca invitați ale altor câțiva chitariști legendari, printre care Jeff Beck și Eric Clapton.

Vorbind pentru revista Metal Hammer, fostul solist Black Sabbath a spus că Page nu a revenit cu un telefon atunci când a fost abordat să înregistreze un solo pentru album.

„Nici măcar nu știu dacă mai cântă, dar m-am gândit să-i ai pe Eric Clapton, Jeff Beck și Jimmy Page însemna să ai cei mai mari chitariști de pe planetă”, a spus Ozzy. „Dar nu am auzit de el. Poate că și-a pierdut telefonul sau așa ceva”.

Bateristul Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, care este invitat și el pe „Patient Number 9”, a vorbit anterior despre lipsa lui Page de pe LP în aprilie trecut, în timpul unei apariții la podcastul „Talk Is Jericho”. La acea vreme, el a spus: „Am încercat să-l luăm pe Jimmy Page – am încercat să avem Sfânta Treime – dar nu cred că Page mai cântă prea mult, din păcate”. (Clapton, Beck și Page sunt „Sfânta Treime”, toți trei foști membri The Yardbirds).

Noul album al lui Ozzy include o serie de alte nume mari, inclusiv basiștii Metallica, Robert Trujillo și GNR, Duff McKagan, Tony Iommi de la Black Sabbath, Zakk Wylde, Josh Homme de la Queens Of the Stone Age și Mike McCready de la Pearl Jam.