Rock News

Dan Iliescu (Timpuri Noi), despre Kimaro: „Vom încerca să cântăm piesele mai cunoscute și să promovăm una sau două piese mai noi”

Dan Iliescu de la Timpuri Noi a stat la povești în această dimineață cu Ciprian Muntele la Rock In the Morning despre vacanța lui în Deltă și despre ce ne pregătește pentru duminică la Kimaro.

Dan Iliescu a vorbit și de perioada post-pandemie: „Parcă s-a deschis puțin apetitul pentru spectacole. Sunt optimist pe o parte, pe de alta puțin îngrijorat, că uite ce se întâmplă în lume. O jumătate de gură râde, o jumătate e îngrijorată”.

Întrebat dacă vor cânta la Kimaro „Rockerii la mare”, Dan Iliescu a confirmat inițial, după care a adăugat: „Sunt multe piese pe care le putem cânta, noi avem un repertoriu destul de vast, avem peste 6 ore de muzică. În programul pe care îl avem, vom încerca să cântăm piesele mai cunoscute și să promovăm una sau două piese mai noi”.

Întreaga discuție poate fi ascultată aici:

Rock In the Morning - invitat Dan Iliescu, Timpuri Noi

Rock In the Morning, cu Ciprian Muntele, 00:11:49

Rock In the Morning - invitat Crivăț Bucovina

Rock In the Morning, cu Ciprian Muntele, 00:15:22

Rock In the Morning - invitat Radu Almășan, Bosquito

Rock In the Morning, cu Ciprian Muntele, 00:18:32

Rock In the Morning - invitat Cristian Popescu, Lupu' cel Rău

Rock In the Morning, cu Ciprian Muntele, 00:13:59

Timpuri Noi este de văzut live în acest week-end la KIMARO 2022, în seara rock de pe 14 august, alături de Bucovina, Bosquito și Lupu' cel Rău.