Rock News

Cristian Popescu (Lupu' cel Rău): „Aici [la Constanța] toată lumea ne șție și, probabil, mulți dintre ei ne și iubesc”

Cristian Popescu (Lupu' cel Rău) a stat de vorbă în această dimineață cu Ciprian Muntele, la Rock In the Morning, despre muzica cu care a crescut, despre prezența de pe scena Kimaro din seara de 14 august și ne-a dat noi asigurări ca dna Teodorescu, vecina de la 1, vine la concert.

Întrebat dacă se simte un dinozaur, Cristian Popescu a spus: „Da, sunt dinozaur, dar uite că sunt un dinozaur viu. Reușesc să mă mișc pe scenele din România, vedem cât mă mai țin puterile. Când mă uit la Nicu Covaci, cred că ajung si eu acolo”.

Întregul podcast, aici.

Rock In the Morning - invitat Cristian Popescu, Lupu' cel Rău

Rock In the Morning, cu Ciprian Muntele, 00:13:59

Rock In the Morning - invitat Crivăț Bucovina

Rock In the Morning, cu Ciprian Muntele, 00:15:22

Rock In the Morning - invitat Dan Iliescu, Timpuri Noi

Rock In the Morning, cu Ciprian Muntele, 00:11:49

Rock In the Morning - invitat Radu Almășan, Bosquito

Rock In the Morning, cu Ciprian Muntele, 00:18:32

Începând de duminică de la Kimaro, până în septembrie, Lupu cel Rău concertează în toată țara.

------------------------------------------

Despre KIMARO

KIMARO Festival dă restart distracției și te invită să cânți și să dansezi, pe malul mării, la Constanța, în trei seri de neuitat, alături de artiștii tăi preferați. În Parcarea Plaja Modern din Constanța, timp de trei seri, unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor aduce show-uri live și muzică pentru toate gusturile!

Festivalul începe pe 12 august, cu Magic Sunsets, seară prezentată de Liana Stanciu, iar pe scenă vor urca 3 Sud Est, Bere Gratis şi Holograf, trei dintre cele mai iubite trupe româneşti.

Distracţia va continua sâmbătă, 13 august, cu Spike, Voltaj și Delia, în seara Kiss Energy, iar duminică, 14 august, Lupu’ cel Rău, Bucovina, Bosquito și Timpuri Noi urcă pe scenă pentru show-uri de neuitat sub marca Rock Nights.