Rock News

Mötley Crüe, confundați cu Steel Panther într-un documentar pentru Amazon Prime

Amazon Prime a folosit din greșeală o imagine cu Steel Panther pentru documentarul „Rock 'n Roll Icon: Mötley Crüe” din 2020.

După cum scrie Consequence, logo-ul oficial al trupei Nikki Sixx and co este afișat peste o imagine Steel Panther pe site-ul de streaming.

Un fan a subliniat gafa într-un videoclip pe rețelele de socializare, întrebând: „Cine le va spune?”. În mod bizar, o parte dintr-o fotografie a adevăratului Mötley Crüe poate fi văzută în colțul din dreapta sus.


Steel Panther sunt cunoscuți pentru parodierea unor grupuri de glam-rock din anii 80, iar anterior a existat o dispută între ei și Mötley Crüe.

În 2019, Michael Starr (Steel Panther) a spus într-un interviu că i-ar plăcea „să-l aducă înapoi pe Vince Neil [vocalistul Mötley Crüe]” din morți. Când bateristul Stix Zadinia (Steel Panther) i-a reamintit că încă trăiește, Starr a răspuns: „L-aș aduce înapoi pe Vince Neil de pe vremuri, pentru că tipul acesta este mort”.

Acest lucru l-a determinat pe Sixx să sară în apărarea colegului său de trupă, spunându-i lui Starr să se „ducă la dracu”. 

Mötley Crüe se află în prezent în „The Stadium Tour” în America de Nord cu Poison, Joan Jett & The Blackhearts și Def Leppard. Este primul turneu al trupei de când s-au reunit oficial în 2018.