Rock News

Costineștiul, zguduit de „Rock 100% Românesc” pe 2-3 august

Costineștiul are parte de două zile de „Rock 100% Românesc”, pe 2-3 august, la White Horse. Despre ce se va întâmpla acolo ne-a vorbit Simina Radoslav, în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”

„Rock 100% Românesc” este inițiativa care aduce pe aceeași scenă o parte dintre cele mai importante trupe ale rock-ului românesc. Evenimentul are loc pe 2 și 3 august, în Costinești, la White Horse. În prima zi vor cânta Compact, Cargo și Bucovina, iar în cea de-a doua, Phoenix, Iris și Trooper. 

 

Despre cele două zile pline de rock pur autohton ne-a relatat Simina Rodoslav, în direct la „Rock Driver cu Cristian Hrubaru”, care va și prezenta evenimentul, alături de Claudiu Cîrțînă. Aceasta ne-a vorbit despre inițiativele caritabile ale Asociației Art For People, care organizează festivalul cu sprijinul Consiliului Județean Constanța; despre faptul că cele două zile sunt legate cu un alt eveniment rock și împreună formează o săptămână întreagă a rock-ului; despre toate activitățile sportive și de entertainment disponibile pentru participanți și despre bunătățile care îi așteaptă pe aceștia la zonele food-court. 



Cristian Hrubaru și Simina Radoslav despre festivalul Rock 100% Românesc

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:04:27

Rock Driver - 23.04.2024 - Attila Bolonyi, de la Daimler MC Nomads, despre evenimentul de promovare a conducerii responsabile „Ziua Porților Deschise”, de la Târgu Mureș

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:17

Rock Driver - 19.04.2024 - The Groovy Bastards, despre lansarea albumului de debut „Charades”

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:13:14

Rock Driver - 17.04.2024 - Alin Coiotu' Dincă, despre vestea că Trooper va deschide pentru Bruce Dickinson, pe 3 iunie

Rock Driver, cu Cristian Hrubaru, 00:06:10