Rock News

Nightwish la Bucuresti: Program si reguli de acces

Pe 1 august 2022 vă așteptăm la Romexpo la un show memorabil alături de Nightwish.

Nightwish revin la București în cadrul turneului HUMAN NATURE, nume pe care îl poartă și noul lor album care a fost lansat în luna aprilie 2020.

În deschidere vor urca pe scenă Mister Misery, formație din Suedia, ce abordează un melodic alternative metal, cu influențe de industrial pe alocuri.

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C , din Bulevardul Expoziției, începând cu ora 18:30 iar concertele încep de la ora 19:30. După deschiderea porților puteți sosi la orice oră doriți pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.


1. Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mâncare sau băuturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (vă rugăm în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

- aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.


2. Program

OPEN DOORS 18:30

Mister Misery 19:30-20:30

Nighwish 21:00-...


3. ACCESUL COPIILOR

- Copiii sub 7 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valid

- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar daca aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.

- Organizatorii nu recomanda prezența la concert a copiilor fară caști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.


4. Categorii de bilete și brățări

- Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

- Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățară le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Posesorii de bilete la categoriile VIP, Wish Masters (A) și Elvenpaths (B) vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la Islanders (C) nu vor primi brățară la acces.

- Categoria VIP - aproape de scenă, pe platformă la înălțime, cu locuri la canapele și bar separat

- Wish Masters (A) - în picioare, în fața scenei; posesorii de biletele la Wish Masters (A) au voie și în categoriile Elvenpaths (B) și Islanders (C).

- Elvenpaths (B) - în picioare în spatele categoriei Wish Masters (A). Posesorii de bilete la categoria Elvenpaths (B) nu au voie să intre la categoria Wish Masters (A), dar au voie la categoria Islanders (C).

- Islanders (C) - în picioare în spatele categoriei Elvenpaths (B) . Posesorii de bilete la categoria C nu voie să intre la nicio alta categorie.


BILETE:

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:

- presale:

Wishmasters - 349 lei

Elvenpaths - 259 lei

Islanders - 169 lei

- la acces:

Wishmasters - 370 lei

Elvenpaths - 280 lei

Islanders - 190 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 15 lei.


Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.