Rock News

Eddie Van Halen, despre melodiile favorite de la trupa sa

În 2009, Eddie Van Halen a avut un interviu cu spinner.com în care i s-a cerut să faca recomandări unui începător în ceea ce privește muzica trupei.

Când Eddie Van Halen și-a enumerat propriile-i alegeri, nu a fost surprinzător faptul că a ales două dintre cele mai cunoscute solo-uri ale sale, precum „Eruption” și „Spanish Fly”. 

El a adăugat, de asemenea, „Runnin’ With the Devil”, „Ain’t Talkin 'bout Love”, „Unchained” și „Jump”, dacă ar fi să ia în considerare ceea ce oamenii vor să audă la fiecare spectacol live.

Într-o lume perfectă, Van Halen și-ar fi încheiat activitatea cu mega-turneul pe stadioane pe care îl plănuia încă din 2019 și care ar fi reprezentat revenirea lui Michael Anthony și a lui Sammy Hagar și David Lee Roth, pe rând, la voce. Trupa a renunțat la idee când cancerul lui Eddie Van Halen a revenit. Dar cel puțin a trăit suficient de mult pentru a face un ultim album cu Roth și a avea trei turnee pe arene cu el între 2007 și 2015.

Cauza exactă a morții a lui Eddie Van Halen a fost dezvăluită, la mai bine de două luni de la moartea lui, care a fost pe 6 octombrie, la vârsta de 65 de ani. Conform certificatului de deces, Eddie Van Halen a murit în urma unui accident vascular cerebral.