Rock News

Dream Theater a lansat interpretarea din 2002 a albumului „The Number Of The Beast”, Iron Maiden

Dream Theater este în proces de reeditare a tuturor albumelor demo și live care erau disponibile prin YtseJam Records.

Acum trupa a lansat întreaga interpretare a albumului clasic al Maiden din 1982, „The Number Of The Beast”, înregistrat la La Mutualite din Paris, Franța în 2002.

Dacă sunteți în căutarea mai multor înregistrări YtseJam Records, verificați contul de Spotify al trupei.

Această reprezentație unică din 2002 în fața publicului francez, la La Mutualite din Paris, este singura înregistrare disponibilă a acestui eveniment istoric unic, păstrată pentru în colecția YtseJam, ca parte a seriei "Lost Not Forgotten Archives".


Cu câteva zile înainte de spectacolul de la Paris, Dream Theater a interpretat și întregul album „The Number Of The Beast” în timpul apariției sale la Astoria din Londra. Au cântat materialul exact ca pe albumul original, cu excepția „Gangland”, care a fost realizat într-un stil jazz.


Toboșarul de atunci de la Dream Theater, Mike Portnoy, a urcat pe scenă purtând un tricou cu Maiden, după care a început clasicul intro vorbit de pe meldoia „The Number Of The Beast”. Coperta albumului „The Number of The Beast” a fost proiectată în spatele grupului, dar cu Dream Theater în stilul logo-ului Iron Maiden.