Rock News

Gene Simmons, despre planurile sale de după Kiss: „Am câteva afaceri pentru care nu trebuie să scot limba”

Basistul/ vocalistul Kiss Gene Simmons a fost intervievat de Full Metal Jackie și a vorbit despre ceea ce intenționează să facă după ce KISS își finalizează turneul de rămas bun.

„Ultimul lucru care vrei să-l fii este să fii un boxer campion mondial și să rămâi prea mult pe ring. Este doar o chestiune de timp până când picioarele nu te vor putea susține și vei pierde. Am văzut, de asemenea, boxeri care au stat prea mult în ring și trupe care continuă să meargă prea mult timp în turnee. Și uită versurile și poți vedea ridurile adânci de pe fețele lor. Adică, este în natura lucrurilor. Așa că facem ceea ce trebuie. Vom renunța în timp ce suntem în vârf, vom face tot ce putem și va fi trist, dar va fi și bine în același timp”.

Gene a atins anterior planurile sale post-KISS într-un interviu cu SPIN la începutul acestei luni. El a spus: „Ei bine, avem [restaurantul de inspirație rock] Rock & Brews, care devine din ce în ce mai de succes – și alte câteva afaceri pentru care nu trebuie să-mi scot limba. Și la un moment dat, după ce trupa se va opri din turnee, s-ar putea să ies cu Gene Simmnons Band. Am făcut vreo 50 de spectacole. Este foarte distractiv, o experiență total diferită. E ca și cum ai fi în Ramones sau U2 sau așa ceva. Îți pui pantofi sport și un tricou, și asta e toată treaba. Așa că inima ta nu trebuie să facă „bum, bum, bum, bum”, ca și cum ți-ar ieși din piept, ca la spectacolele KISS.

Dacă ești un artist de blues, poți face asta până la 85 de ani, așa cum făcea B.B. King la 88. Glumești? Eu merg pe scenă cu cizme de dragon și toate astea, chiar și după 75 de ani, nu-mi pot imagina. Din cauza uzurii, inima ta pur și simplu nu va mai putea suporta. Îi sfidez pe acești tipi la jumătate din vârsta mea să se îmbrace în ținuta mea, să vedem cât vor rezista pe scenă".

KISS și-a lansat turneul de rămas bun în ianuarie 2019, dar a fost forțată să îl suspende anul trecut din cauza pandemiei de COVID-19.

"End Of The Road" was originally scheduled to conclude on July 17, 2021 in New York City but is now expected to last through early 2023.

Foto: Getty Images/ Guliver.