Rock News

Ascultă cea de-a doua melodie solo a lui Floor Jansen (Nightwish): „Storm”

„Storm” este cel de-al doilea single solo lansat de solista Nightwish, Floor Jansen.

Solista Nightwish, Floor Jansen a promis deja că nu-și va părăsi formația în viitorul apropiat – mai exact, gândul nici nu I-a trecut prin minte, după cum ți-am relatat în martie. Totuși, asta nu o oprește pe artistă din a experimenta pe cont propriu, iar dovada clară că și-a aplicat talentul și în acest sens ne este oferită de piesele solo pe care deja ni le-a oferit. După cum ne informează Metal Hammer, solista ne-a adus acum un al doilea single, intitulat „Storm”. Ca de obicei, te invităm să îl asculți mai jos, alături de prima melodie solo a lui Floor, „Fire”.

Artista a preferat o abordare puțin mai pop dacă tot a zis că face ce vrea pe cont propriu, însă a mărturisit că nu promite o lansare de album – cel puțin nu foarte curând. „Am mult mai multe melodii gata,” a declarat ea într-un interviu acordat pentru FaceCulture. „Nu am un album gata, dar asta se datorează și faptului că nu ar avea sens să am unul. Din cauza pandemiei, avem un întreg album Nightwish care nu este gata încă [...] și pare că ne vom ocupa de el acum,” continuă Jansen.

Un album solo ar implica și un efort susținut de promovare, declară Floor, iar timpul nu îi permite astfel de aventuri. „Dar este distractiv. De asemenea, este o diferență destul de mare în ceea ce privește lumea muzicii pop – poți lansa singleuri. Nu este o lume bazată pe albume, este complet diferit,” susține ea.

Cu Nightwish vom avea ocazia să ne vedem la Romexpo, în data de 1 august. Biletele pot fi achiziționate de aici.

Foto: Facebook, Floor Jansen