Rock News

Slipknot anunță festivalul Pulse Of The Maggots

Pulse Of The Maggots va avea loc în Birmingham, în luna august.

Slipknot este una dintre cele mai active trupe pe care le știm, iar în ultimii ani nici măcar nu au apucat să ne dezamăgească vreo secundă. Artiștii planifică apariții live pe bandă, iar dacă nu merge treaba, trec la online (doar au și propriul site de știri din muzica metal). Acum, Slipknot au decis că a venit momentul să investească timp și fonduri în organizarea unui nou festival în Marea Britanie. După cum relatează publicația online Metal Hammer, artiștii au anunțat cine va urca pe scena festivalului Pulse Of The Maggots & când și unde va avea acesta loc.

Pulse Of The Maggots este dedicat artiștilor care se află la început de drum, oferindu-le acestora posibilitatea de a-și uni forțele pentru a pune pe jar orașul Birmingham. Festivalul va avea loc pe data de 10 august, iar biletele au fost deja puse în vânzare.

Cei care decid să își achiziționeze un bilet vot avea ocazia să îi vadă live pe Sylosis, Heriot, All Hail The Yeti, Thrown Into Exile, Spiritworld, Orbit Culture, Cauldron și Rough Justice.

Foto: Facebook, Slipknot

Poster: Metal Hammer