Rock News

Evanescence anunță noul lineup de turneu

Poziția chitaristei Jen Majura va fi ocupată de basistul Tim McCord, iar chitara-bas va fi preluată de Emma Anzai de la Sick Puppies.

Muzicienii de la Evanescence au considerat că este necesar ca drumul lor să se despartă de cel al chitaristei Jen Majura, însă anunțul oferit zilele trecute nu preciza și cine îi va lua locul artistei. După cum relatează publicația online Loudwire, avem în sfârșit un răspuns la această întrebare: îndatoririle „chittaristice” vor fi preluate de basistul Tim McCord, iar de părțile de chitară-bas se va ocupa Emma Anzai, de la Sick Puppies.

„Doamnelor și domnilor, vrem să împărtășim cu voi niște vești importante. Vă prezentăm noul nostru chitarist... Tim McCord!!,” scrie formația pe social media. „După șaisprezece ani petrecuți ca basist în formația noastră, Tim revine la instrumentul lui original. Spoiler alert – se pricepe foarte bine la asta.

Iar la chitară-bas, ne face deosebită plăcere să o primim pe incredibil de talentata Emma Anzai de la Sick Puppies! Suntem prieteni și fani de ani de zile, iar acum a venit momentul să ne unim forțele,” continuă mesajul.

Având în vedere că Evanescence urmează să susțină câteva spectacole alături de Sick Puppies, este clar că Emma va fi extrem de solicitată.

Cu Evanescence vom avea ocazia să ne vedem live pe data de 7 iunie, la Arenele Romane. În deschiderea concertului vor urca pe scenă britanicii de la Yonaka. Dacă îți sună tentant, nu uita să achiziționezi un bilet de aici.

Foto: Facebook, Evanescence