Rock News

Chitarista Jen Majura nu mai face parte din formația Evanescence

Jen Majura a ținut sa precizeze că decizia de a se despărți de Evanescence nu i-a aparținut.

Din păcate pentru toți fanii grupului american Evanescence, trupa trece printr-o schimbare majoră de lineup într-o perioadă în care liveurile se aglomeraseră. După cum relatează publicația online Loudwire, chitarista Jen Majura a părăsit formația din care a făcut parte timp de aproximativ șapte ani.

Veștile despre această schimbare majoră ne-au fost oferite de grup prin intermediul social media, dar numele înlocuitorului lui Majura nu a fost încă dezvăluit.

„Alături de draga noastră prietenă Jen Majura am trăit un capitol foarte special ca trupă, dar am decis că a venit momentul ca drumurile noastre să se despartă. O vom iubi și o vom susține întotdeauna, și abia așteptăm să vedem ce va face mai departe! Suntem foarte recunoscători pentru momentele frumoase și pentru muzica incredibilă pe care am interpretat-o în jurul lumii împreună,” este declarația grupului.

Într-o postare pe propriile pagini de social media, Jen Majura a ținut să clarifice că decizia de a părăsi grupul nu i-a aparținut. „Simt nevoia să menționez că nu a fost decizia mea  [să plec]! Nu port pică nimănui și doresc formației Evanescence toate cele bune,” spune ea.

Cu Evanescence vom avea ocazia să ne întâlnim live pe data de 7 iunie, cand muzicienii vor încinge atmosfera la Arenele Romane. Biletele pot fi achiziționate de aici.

Foto: Facebook, Jen Majura