Rock News

Chitaristul Stephen Carpenter refuză să părăsească Statele Unite pentru turneul Deftones

Chitaristul Deftones, Stephen Carpenter, susține că nu se simte pregătit să susțină concerte internaționale.

Majoritatea oamenilor deja se comportă de parcă întreaga pandemie a fost doar un vis urât, iar pericolul de contractare a noului coronavirus a dispărut complet. Chiar și așa, mai există persoane care refuză să revină la comportamentul de odinioară, în ciuda ridicării restricțiilor. După cum relatează publicația online Kerrang!, chitaristul Stephen Carpenter refuză să părăsească Statele Unite ale Americii pentru a concerta alături de Deftones. Muzicianul a declarat că nu este pregătit pentru călătorii internaționale, dar că va fi alături de fani cu sufletul.

„Oricât de tare mi-ar plăcea să fiu pe drumuri cu frații mei, cântând pentru toți fanii noștri internaționali incredibili, am decis să interpretez numai pe plan intern la momentul actual,” a scris Carpenter pe social media. „Având în vedere tot ce se întâmplă în lume, nu sunt încă pregătit să plec de acasă și să părăsesc țara. Mi-aș dori să vă pot vedea pe fiecare dintre voi, dar, deocamdată, bunul nostru prieten din Sacramento, Lance, îmi va îndeplini atribuțiile. Deși voi privi de la distanță, voi fi acolo în spirit alături de familia mea Deftones,” a continuat el.

În acest moment, Deftones se află în turneu pe teritoriu nord-american. Începând, însă, cu data de 4 iunie, băieții vor lua cu asalt continentul european. Trupa își va face apariția și în România, pe scena festivalului Electric Castle. Muzicienii vor încinge atmosfera de la Bonțida pe data de 15 iulie.

Foto: Maurice Nunez (via Facebook, Deftones)