Rock News

Yungblud revine toamna asta cu un LP inedit

Noul album de studio semnat Yungblud poartă numele solistului și va apărea pe piață în luna septembrie.

De Yungblud nu ai cum să nu fi auzit în ultimii câțiva ani – deși se infiltrase în lumea muzicii de ceva timp, ultima perioadă a fost una extrem de propice pentru artist. Muzicianul nu numai că a lansat câteva colaborări cu nume mari ale industriei, ci și-a lansat chiar primul LP. Acum, tânărul solist plănuiește să revină cu cel de-al doilea album complet din cariera sa, acesta purtându-i numele. Discul „Yungblud” va apărea pe piață în luna septembrie, conform publicației online Louder. 

Deși muzica pe care a lansat-o până acum a fost, fără doar și poate, o modalitate prin care și-a expus personalitatea, Dominic Harrison  mărturisește că materialul de pe albumul ce îi poartă numele este cu adevărat special. „Diferența este că am gândit și simțit acest album în adâncul sufletului,” explică el., „Am explorat o parte din mine care nici nu știam că există. Am studiat-o, m-am scăldat în emoție, am încercat să rezolv ecuația și să găsesc un răspuns (măcar pentru moment) de la iubire la durere, de la adorație la abandon, de la râs și până la trădare”. 

Muzicianul afirmă, însă, că mesajul lui este și va fi întotdeauna același: „Voi continua să fiu eu însumi și îi voi încuraja și pe alții să facă același lucru. Pur și simplu nu există altă opțiune,” declară Yungblud. 

Noul album al solistului britanic va apărea pe piață la data de 2 septembrie prin intermediul Locomotion/Geffen Records.

Foto: Facebook, Yungblud