Rock News

Ascultă „IOU”, noua melodie semnată Five Finger Death Punch

„IOU” este extrasă direct de pe noul album semnat Five Finger Death Punch, care urmează să apară pe piață vara asta.

Peste numai câteva luni, ne vom putea delecta cu un nou material de studio din partea americanilor de la Five Finger Death Punch. Din fericire, însă, nu va trebui să așteptăm chiar până atunci pentru a ne bucura de muzică nouă din partea lor, după cum relatează publicația online Heavy Consequence. FFDP abia ce au lansat singleul „IOU”, fresh de pe noul disc de studio „AfterLife”, iar tu poți vedea despre ce este vorba mai jos.

„IOU” nu este, totuși, primul single semnat FFDP de pe „Afterlife” care ne ajunge la urechi. La începutul lunii trecute, după cum ți-am scris aici, artiștii au lansat și piesa care dă titlul discului.

Afterlife a fost, fără doar și poate, discul meu preferat dintre cele la care am lucrat,” a mărturisit chitaristul Zoltan Bathory. „Este cel de-al nouălea album al nostru așa că deja avem legiuni de fani loiali, iar sunetul nostru este mai mult decât consacrat. A devenit propria insulă, baza de la care pornim și la care ne putem întoarce oricând. Așa că atunci când am început discul ăsta, a existat un entuziasm dedicat aventurilor muzicale ce era clar că urmează, știam că putem păși cât de departe ne dorim, exista libertatea aia «orice se poate întâmpla»,” a explicat el.

Pentru a-și promova noul album, muzicienii urmează să plece într-un turneu nord-american alături de Megadeth, The Hu și Fire From The Gods. În acest sens, artiștii își vor petrece zilele din spectacol în spectacol începând cu data de 19 august, ultimul concert fiind planificat pentru ziua de 15 octombrie.

Albumul complet „Afterlife” va ajunge la urechile fanilor pe data de 19 august.

Foto: Facebook, Five Finger Death Punch