Rock News

Iată cum sună „Stairway to Heaven” (Led Zeppelin) interpretat de Dolly Parton

Tu ce crezi: merită numele lui Dolly Parton să ajungă în Rock And Roll Hall Of Fame sau nu?

Dolly Parton va face parte din Rock And Roll Hall Of Fame începând de anul ăsta, iar părerile sunt împărțite legat de treaba asta. Pentru a-i liniști puțin pe hateri, Classic Rock ne-au atras atenția că Parton nu numai că este fan al muzicii rock, ci se pricepe și la reinterpretări. În 2002, artista a lansat un cover după melodia „Stairway to Heaven”, a celor de la Led Zeppelin, de care te poți bucura mai jos.

Într-un interviu acordat pentru Billboard după ce au fost anunțați artiștii nominalizați pentru a fi introduși în Rock And Roll Hall Of Fame, Parton a declarat că nu simte că ar avea vreo treabă cu muzica rock.

Nu am considerat niciodată că aș fi rock’n’roll – în niciun sens al cuvântului,” a mărturisit ea pentru publicația menționată. Ulterior, solista a declarat pe propriile pagini de social media că este flatată și recunoscătoare pentru nominalizare, însă nu simte că a câștigat acest drept. „Chiar nu îmi doresc ca voturile să fie împărțite din cauza mea, așa că aș dori, cu tot respectul, să mă retrag,” a scris ea, conform Classic Rock.

Foto: Facebook, Dolly Parton