Rock News

Metallica lansează un videoclip live pentru piesa „One”

Muzicienii americani de la Metallica au mai lansat și înregistrări live din Chile pentru melodiile „Through the Never” și „Spit Out the Bone”.

Concertul susținut de Metallica în Chile la sfârșitul lunii trecute a fost unul atât de mișto încât americanii au simțit nevoia să îl imortalizeze. Până acum, formația a lansat două înregistrări live de la spectacol, cea de-a treia fiind proaspăt împărtășită cu publicul din lumea largă. După cum ne atrag atenția cei de la Metal Injection, artiștii au lansat înregistrarea live a melodiei „One”. Evident, noi îți introducem mai jos clipul.

Înainte de a ne oferi această filmare, muzicienii au lansat alte două înregistrări live: pentru melodiile „Through the Never” și „Spit Out the Bone”. Când mai faci o pauză, îți sugerăm să le urmărești și pe astea două – imediat după „One”.

Pe Metallica am avut ocazia să îi vedem live în București, în luna august a anului 2019. În deschiderea concertului masiv susținut la Arena Națională au urcat pe scenă Ghost și Bokassa.

Foto: Arhiva RockFM