Rock News

Seether feat. Lacey Sturm interpretează live piesa „I’m So Sick” (Flyleaf)

Înainte ca Lacey Sturm să urce pe scenă, solistul Shaun Morgan a mărturisit că ea este una dintre solistele preferate ale grupului Seether.

În cadrul concertului susținut weekendul ăsta în Pennsylvania, sud-africanii de la Seether nu s-au limitat la propriul repertoriu, ci au interpretat și melodii ale altor ariști. După cum relatează cei de la Blabbermouth, muzicienilor li s-a alăturat solista Lacey Sturm. Împreună, trupa lui Shaun Morgan și Lacey au cântat una dintre cele mai apreciate melodii ale formației Flyleaf, „I’m So Sick. Interpretarea poate fi ascultată și urmărită mai jos.

„Cunoaștem această persoană de foarte mult timp,” a declarat Morgan înainte de a o invita pe Sturm pe scenă. „Este una dintre cântărețele noastre preferate din toate timpurile. Așa că am zis «Hei, hai să interpretăm melodia aia pe care obișnuiai să o cânți». Și o va interpreta alături de noi în seara asta. S-ar putea să gafez, pentru că este întotdeauna vina mea dacă ceva merge prost. Dar vă rog să faceți gălăgie pentru Lacey Sturm”.

I’m So Sick a fost lansată de Flyleaf în 2005, fiind inclusă pe albumul ce poartă numele grupului.

Foto: Facebook, Seether