Rock Around the Weekend

Rock Around the Weekend | 29 APRILIE – 1 MAI 2022

E vineri iar noi revenim cu „Rock Around the Weekend”, ca să facem împreună check-ul evenimentelor de la sfârșitul săptămânii.

Săptămâna aceasta fanii rock-ului pot petrece întregul weekend alături de nume grele din industria românească la „May, Be Rock". Evenimentul începe de astăzi și ține până duminică pe terasa White Horse din Costinești. Pe scenă vor urca, printre mulți alții, Alternosfera, Subcarpați, Cargo, Trooper.

 BUCUREȘTI

 Concert: Bosquito

Loc: Grădina Urbană

Când: vineri, 29 aprilie, 20.00

 Bosquito este o formație românească de muzică, fondată de Radu Almășan.

Trupa abordează un fusion de rock latin cu o gamă largă de influențe care variază de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de rock alternativ.

În perioada 2002-2005 au lansat o serie de melodii care au ajuns pe prima poziție a topurilor din România.

 Concert: Emeric Imre

Loc: Berăria H

Când: vineri, 29 aprilie, 20.30

 

Concert: Speak Floyd

Loc: Quantic

Când: vineri, 29 aprilie, 20.30

 Uimitoarea trupa Tribut Pink Floyd, Speak Floyd revine pe scena Quantic vineri, 29 aprilie, cu show-ul extraordinar "OUTSIDE THE WALL"- o parafrază a clasicul album Pink Floyd, cât și o butadă la adresa vremurilor constrictive trăite. Va fi o seară memorabilă în care vom respira muzică și starea de spirit care a marcat numeroase generații.

 Concert: Concert Tribut AC/DC

Loc: Quantic

Când: duminică, 1 mai, 19.00

 Inconfundabilul “for those about to rock...we salute you” va rasuna din nou la Hard Rock Cafe, vineri, pe 29 aprilie de la ora 21:30. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scena de The R.O.C.K.!

 Concert: White Mahala

Loc: Grădina Urbană Herăstrău

Când: sâmbătă, 30 aprilie, 21.00

 Concert: FiRMA

Loc: ARCUB

Când: duminică, 1 mai, 14.00

 FiRMA continuă seria de confesiuni electro-acustice în stil rock'n'roll cu un nou spectacol "Origini", menit să descrie dragostea trupei pentru muzică, poezie, teatru și artele frumoase în general. Evenimentul are loc la ARCUB pe 1 mai 2022.

 

Concert: Timpuri Noi

Loc: Quantic

Când: duminică, 1 mai, 19.00

 Pe 1 mai, trupa Timpuri Noi revine pe scena din Quantic să sărbătorească Ziua Muncii. Ești invitat să cânți cele mai iubite piese ale trupei și să te bucuri de o atmosferă plină de energie.

 

BACĂU

Concert: om la lună

Loc: Berăria Valhala

Când: sâmbătă, 30 aprilie, 21.00

 Trupa om la lună vine pentru prima oară la Bacău, pe 30 aprilie, în Berăria Valhalla și prezintă publicului “La capăt de linie” - noul cântec de pe următorul album.

“În sfârșit ajungem la Bacău! Ne doream de mult să venim să cântăm aici, dar mereu am fost în contratimp cu pandemia și nu ne-a ieșit. Dar de data asta venim și suntem extrem de bucuroși de cunoștință.

După doi ani în care am trăit cu toate spaimele și incertitudinile, am învățat că nimic nu e definitiv. Am învățat să nu ne mai facem planuri mari, să luăm lucrurile așa cum ni se dau și nu doar să ne adaptăm situației, ci să încercăm să scoatem și câte ceva bun din ce ni se întâmplă. Să dăm un nou sens și o nouă perspectivă. La capăt de linie este un cântec-declarație, scris într-un moment de cumpănă, despre o dragoste necondiționată de nimic, despre lumina de la capătul fricii, despre gândul bun, despre loialitate și solidaritate și despre faptul că fiecare zi împreună e o victorie și un motiv de bucurie și recunoștință. Suntem foarte norocoși că ne avem unii pe alții.” – Doru Pușcașu

 SIBIU

Concert: Trooper

Loc: Oldies Pub

Când: sâmbătă, 30 aprilie, 19.30

 

TIMIȘOARA

Concert: Celelalte Cuvinte

Loc: Casa Tineretului

Când: sâmbătă, 30 aprilie, 19.00