Rock News

The Lucid (feat. David Ellefson) revin cu videoclipul piesei „Hair”

Conform unor delarații făcute de basistul David Ellefson anul trecut, urmează să mai primim alte trei videoclipuri din partea trupei The Lucid.

Încheierea colaborării cu Megadeth nu a adus cu sine și sfârșitul carierei muzicale a basistului David Ellefson. După cum poate știi deja, alături de solistul Vinnie Dombroski (Sponge), de chitaristul Drew Fortier și de toboșarul Mike Heller (Raven), Ellefson a pus bazele grupului The Lucid. Muzicienii și-au lansat deja albumul de debut, acesta purtând chiar numele trupei nou-formate. Acum, ne atrage atenția Blabbermouth, artiștii țin să se ocupe și de partea vizuală pentru disc. Astfel, videoclipul atașat melodiei „Hair” a fost deja împărtășit cu fanii și poate fi urmărit mai jos.

Pe lângă videoclipul pe care ni l-au oferit acum, muzicienii au mai filmat alte trei – două dintre ele atașate unor melodii incluse pe albumul de debut și unul pentru un nou cover.

The Lucid a dat gata patru videoclipuri noi în L.A. weekendul trecut,” a scris Ellefson pe social media în luna decembrie a anului trecut. „Trei melodii de pe albumul de debut și un cover complet neașteptat care va ieși la lumină peste câteva luni. Cât de tare a fost!,” a mai spus el.

Mai multe despre motivul pentru care Ellefson a fost nevoit să părăsească Megadeth, formație alături de care a fost prezent pe scena muzicală timp de trei decenii, găsești aici.

Foto: Facebook, The Lucid