Rock News

Deftones l-au recrutat pe basistul Fred Sablan pentru spectacolele live

Basistul Fred Sablan (Marilyn Manson) li s-a alăturat băieților de la Deftones pentru turneul nord-american organizat împreună cu Gojira și Vowws.

Începând de luna trecută, muzicienii de la Deftones au rămas oficial fără basist, însă nu au lăsat treaba asta să le strice planurile de revenire live. Muzicienii l-au recrutat pe unul dintre foștii membri ai trupei lui Marilyn Manson pentru spectacolele live, relatează publicația online Guitar World – pe Fred Sablan. Conform informațiilor din presa internațională, muzicianul nu este singura adiție live, ci a mai fost recrutat și un chitarist misterios. Un exemplu clar al chimiei dintre membrii grupului îți oferim mai jos. Astfel, vei putea pretinde măcar pentru câteva secunde că asculți live melodia „My Own Summer (Shove It)”.

Deftones se află, în acest moment, într-un turneu alături de Gojira și Vowws.

În martie, basistul Sergio Vega a anunțat oficial că drumul său s-a despărțit de cel al colegilor din Deftones. Artistul a declarat că își dorea un viitor mai sigur, preferabil alături de trupă, însă această opțiune nu a fost luată în considerare de ceilalți membri și de către management. Astfel, singura sa opțiune a fost renunțarea la proiect și lucrul pe cont propriu. Mai multe detalii despre decizia artistului de a renunța la contractul cu Deftones găsești aici.

Foto: Bruce Ely (via Facebook, Deftones)