Rock News

Hyro The Hero colaborează cu solistul Corey Taylor (Slipknot) pentru melodia „Kids Against The Monsters”

Piesa „Kids Against The Monsters” era deja disponibilă încă de anul trecut, însă acum a fost elevată cu ajutorul solistului Corey Taylor.

Hyro The Hero lansase deja melodia Kids Against The Monsters, însă este clar că a simțit că aceasta putea fi îmbunătățită. Tocmai de aceea, muzicianul a cerut asistența solistului Slipknot, Corey Taylor. Cei doi au colaborat pentru o variantă mai tare, mai captivantă și mai gălăgioasă a piesei care a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului Swagger” anul trecut, relatează publicația Kerrang!.

Despre colaborarea pentru singleul pe care îl poți asculta mai jos, și Hyro, și Corey au avut numai lucruri bune de zis. Conform declarațiilor celor doi artiști, s-au înțeles fără probleme, iar entuziasmul a atins cote maxime.

Să lucrez alături de Corey a fost incredibil. Când l-am auzit cântând cuvintele refrenului pe care l-am creat, m-au cuprins fiorii,” recunoaște Hyro. Pe de altă parte, Corey a mărturisit că „este mereu tare să colaborezi cu talente noi, mai ales când chiar ești fan. Am fost extrem de entuziasmat să mă alătur lui Hyro The Hero pentru piesa asta,” a completat muzicianul.

Foto: Facebook, Hyro The Hero