Rock News

Ben Bruce (Asking Alexandria) îl nominalizează pe solistul Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) ca „Zeu al Rockului”

Deși chitaristul Asking Alexandria, Ben Bruce și solistul Slipknot, Corey Taylor sunt prieteni acum, Bruce susține că îl cam idolatriza pe Taylor de când avea vreo zece ani.

Deși acum sunt prieteni destul de apropiați, având în vedere diferența de vârstă dintre ei, e clar că Ben Bruce (Asking Alexandria) și Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) nu au fost dintotdeauna prieteni la cataramă. Conform unui interviu acordat de chitaristul Asking Alexandria în cadrul emisiunii BBC „The Rock Show With Johnnie Walker”, solistul Corey Taylor a reprezentat o influență majoră pentru tânărul Bruce.

Corey este una dintre persoanele care m-au inspirat și m-au influențat de când aveam – nu știu – vreo zece-unsprezece ani,” a mărturisit Bruce în cadrul interviului, conform Blabbermouth. „Ascultam multă muzică blues și altă muzică rock și metal, și era și aia plină de pasiune, dar a fost ceva (n.r. special) la Slipknot, am fost uimit. Nu auzisem niciodată ceva asemănător”.

După spusele muzicianului, momentul în care a descoperit Stone Sour i-a schimbat complet viața. „Apoi, de acolo am descoperit Stone Sour, evident, și cred că prima piesă pe care am ascultat-o din partea lor a fost Bother și îmi amintesc că m-am gândit Nu are cum să fie același tip. În cazul meu, baladele alea mai calme, mai rock, au fost cele care m-au făcut să mă gândesc că Tipul ăsta e ceea ce trebuie. De atunci, Corey și cu mine am ajuns să fim prieteni destul de buni, de-a lungul anilor, ceea ce sună incredibil dacă stai să te gândești cât de mult m-a inspirat când eram mai tânăr și cât de mult încă o face,” completează el. După explicația asta, e clar de ce Ben Bruce îl consideră pe Taylor „Zeul Rockului”.

Cu Slipknot vom avea ocazia să ne vedem vara asta în București. Concertul titanilor va avea loc pe data de 20 iulie, la Romexpo.

Foto: Facebook, Asking Alexandria