Rock News

Shinedown amână lansarea discului „Planet Zero”

Noul album semnat Shinedown, „Planet Zero”, trebuia să apară pe piață luna asta, însă a fost amânat pentru începutul lui iulie.

Muzicienii de la Shinedown au fost nevoiți să ia o decizie dificilă zilele astea. Conform publicației online Loudwire, artiștii s-au văzut obligați să amâne lansarea noului disc de studio, „Planet Zero”. Din păcate pentru fani, acesta nu va mai apărea pe piață la data de 22 aprilie, după cum fusese anunțat la început, ci pe data de 1 iulie. Această amânare se datorează întârzierilor în producția de viniluri, spun artiștii într-o postare pe social media.

Am luat decizia dificilă de a muta lansarea albumului de pe 22 aprilie pe 1 iulie din cauza întârzierilor în producția de viniluri,” scriu membrii Shinedown. „Vrem să ne asigurăm că fanii noștri au acces complet la Planet Zero prin intermediul tuturor mijloacelor posibile în ziua în care apare! Cu multă dragoste – Brent, Zach, Barry, Eric”.

Prima melodie extrasă de pe album (și chiar cea care îi dă titlul), „Planet Zero”, a apărut pe piață la începutul lunii trecute și poate fi ascultată mai jos.

Pe lângă lansarea asta de album, Shinedown ne-au pregătit și o listă lungă de spectacole. Despre turneul european anunțat de grup îți recomandăm să citești mai multe aici.

Foto: Facebook, Shinedown