Rock News

Lamb Of God lansează un cover al piesei „Wake Up Dead” feat. Megadeth

Solistul Randy Blythe (Lamb Of God) susține că treaba asta a fost pregătirea perfectă pentru ambele trupe înainte de turneul comun „The Metal Tour Of The Year”.

Destui iubesc materialul lansat de Megadeth, însă nu mulți s-au încumetat să îl adopte în propriul repertoriu sub formă de cover. Printre cei care au decis să își încerce norocul în acest fel, relatează Kerrang!, se numără formația Lamb Of God, iar artiștii au încercat ceva cu totul special. Artiștii nu numai că au interpretat piesa Wake Up Dead”, ci i-au invitat și pe Megadeth la distracție. Rezultatul poate fi analizat mai jos. După multe ascultări, însă, noi îți putem spune că poate fi ținut fără probleme pe repeat.

Muzicienii au lansat această piesă pentru a celebra începutul unei noi etape a turneului organizat împreună. Prima parte a „The Metal Tour Of The Year” s-a bucurat de un succes incontestabil, iar solistul Randy Blythe susține că nimic nu e mai potrivit înainte de a reveni pe drum decât o sesiune comună în studio.

Wake Up Dead a fost un cântec extrem de important pentru mine,” susține Mark Morton, „în calitate de tânăr chitarist cu aspirații. A fost unul dintre primele cântece care au dat startul iubirii mele de o viață pentru thrash metal și m-a ajutat să-mi întăresc ideea că, deși solo-urile pot fi distractive, loialitatea mea este față de riffuri! Așa că vă puteți imagina ce tare a fost pentru Lamb să interpreteze acest cântec legendar cu Dave și cu restul băieților de la Megadeth. A fost o adevărată onoare,” continuă el.

În decembrie, Lamb Of God vor susține cinci concerte în Marea Britanie – în Londra, Glasgow, Birmingham, Bristol și Manchester.

Foto: Maurice Nunez (via Facebook, Lamb Of God)