Rock News

Slipknot: Toboșarul Jay Weinberg susține că trupa sa a experimentat masiv pentru noul album

Toboșarul Jay Weinberg declară chiar că noul album Slipknot ne va aduce cel mai heavy cântec blues creat vreodată.

Americanii de la Slipknot sunt puși pe reinventat genuri muzicale, relatează publicația online Loudwire. Conform unui interviu acordat de toboșarul Jay Weinberg pentru postul radio Razor 94.7, noul disc semnat Slipknot reprezintă încununarea unui efort de experimentare cu... blues.

Aș zice că am mers la maximum cu experimentarea,” spune Weinberg. „Și se întâmplă câteva lucruri noi care sunt foarte mișto – chestii pe care poate nu m-aș așteptat să le scoatem din pălărie. Avem o piesă care e ceva gen... cel mai heavy cântec blues din lume și chestii de genul care transformă ceea ce fac băieții în lucruri foarte interesante,” completează el.

Artiștii au lansat deja prima melodie extrasă de pe noul disc și, ca de obicei, „The Chapeltown Rag” poate fi ascultată mai jos. După cum ți-am povestit în momentul lansării, piesa este inspirată de povestea „Spintecătorului din Yorkshire”. Versurile se referă, a declarat solistul Corey Taylor pentru Knotfest.com, la „diversele manipulări ce pot avea loc atunci când social media se întâlnește cu media în sine”.

Foto: Facebook, Jay Weinberg